Lämpökuvaus

Lämpökuvaus

Sähkölaitteistojen lämpökuvausta jo vuodesta 1976

Yli 40 vuotta lämpökuvaus alalla!

 

Etab Electric Oy on kahden pitkään sähköalalla toimineen yrityksen yhdistelmä. Suomen Etab Oy joka on suorittanut teollisuuden ja voimalaitosten lämpökuvauksia vuodesta 1976 ja Oy Sähkö B&S El Ab joka on tehnyt sähköasennuksia vuodesta 1993 yhdistyivät vuonna 2013. Yhdistyminen oli luonnollinen askel kehityksessä molempien yritysten toimittua samassa omistuksessa viimeisen 10 vuoden aikana. SETI Oy:n hyväksymä sähkölaitteiston lämpökuvaus yritys.

Yritys työllistää 2-3 lämpökuvaajaa jotka suorittavat lämpökuvauksia, mittauksia ja jännitetyösiivouksia. Heille kaikille on myönnetty sähkölaitteiston lämpökuvaajan pätevyystodistus LK1.

Lämpökuvaus - sähkökuvaus

 

Etab on suomalainen yritys joka oli ensimmäisenä Suomessa lämpökuvausalalla. Olemme yli 40 vuoden aikana suorittaneet lämpökuvauksia sähkölaitoksilla ja teollisuuksilla Suomessa. Kuvaamme eniten sähköpuolella mutta lämpökuvaamme myös rakennuksia, laakereita, putkia ym. Teemme lämpökuvauksia koko Suomen alueella, Itä-, Etelä-, Länsi- ja Pohjois-Suomi sekä Lappi ja Ahvenanmaa. Meidän lämpökuvaajillamme on sähköalan koulutus ja he ovat suorittaneet LK1 sähkölaitteiston lämpökuvaajan pätevyystutkinnon. Lisäksi vanhemmat kuvaajat ovat kouluttaneet heitä vähintään vuoden ajan ennen kuin he pääsevät kentälle toimiin. Sähkökuvaus mahdollistaa asennusten tarkastuksen sekä vikojen paikallistamisen ennen kuin ne ehtivät aiheuttaa ongelmia.

Tarkoituksemme on estää kalliita tuotantoseisauksia. Teemme mittauksia lämpökameralla joka on erittäin herkkä lämpömuutoksille. Lämpökuvaamme asiakkaan kohteet ja teemme pöytäkirjan vikakohteista. Asiakas saa listan vikakohteista kun mittaus on suoritettu. Pöytäkirjan ja kuvausraportit lähetämme heti niiden valmistuttua joko sähköisesti tai paperisena asiakkaan toiveiden mukaan. Ottakaa yhteyttä niin kerromme lisää!

 

 

 

Lämpökuvaaja suorittamassa lämpökuvausta
Elektria
KNX
STUL

Etab Electric Oy

Pienkyläntie 2, 65280 VAASA

puh. 010 292 2530

sahko(at)elmontoren.com