Sähköasennus

Sähköasennus Vaasa ja lähiseutu

Sähkötyöt ammattitaidolla - kokeneet sähköasentajat

Yli 20 vuoden kokemus sähkötöistä

 

Etab Electric Oy on kahden pitkään sähköalalla toimineen yrityksen yhdistelmä. Suomen Etab Oy joka on suorittanut teollisuuden ja voimalaitosten lämpökuvauksia vuodesta 1976 ja Oy Sähkö B&S El Ab joka on tehnyt sähköasennuksia ja sähköurakointia vuodesta 1993 yhdistyivät vuonna 2013. Yhdistyminen oli luonnollinen askel kehityksessä molempien yritysten toimittua samassa omistuksessa viimeisen 10 vuoden aikana.

Yritys työllistää 6-8 sähköasentajaa jotka tekevät sähkötyöt sekä 1-2 sähkötöidenjohtajaa. Gerbyssä sijaitsevassa ”myymälässä” on myös aina joku osaava henkilö paikalla. Kaikilla sähkömiehillämme on sähköasentajan koulutus sekä tarvittavat turvallisuuskoulutukset joita ylläpidetään vuosittain.

Sähköasennukset - sähkömies, sähköasentaja

 

Asiakkaamme ovat pääosin julkisen ja yksityisen sektorin yrityksiä mutta myös kiinteistöyhtiöitä ja yksityisasiakkaita. Teemme sähkötöitä Vaasan seudulla, Pohjanmaalla sekä mahdollisuuksien mukaan myös muualla Suomessa. Iso tai pieni projekti, meidän sähköasentajamme hoitavat sen kokemuksella ja ammattitaidolla.

- Uudet sähköasennukset ja sähköasennusten muutostyöt, sähköremontit

- Mittauskeskuksen toimitus ja asennus talon rakentajalle

- Sähkökorjaukset esim. valaisinhuolto, pistorasian vaihto ym.

- Pistorasian, valaisimen, kytkimen, säätimen ja himmentimen asennus

- Kodinkoneiden, lieden ja kiukaan asennus

- Kiinteistön ohjausjärjestelmä KNX, DALI digitaalinen valaistuksen ohjaus

- Kuituhitsaus

- Sekä paljon muita sähköasentaja palveluita. Ota yhteyttä jos olet sähkömiestä vailla.

 

Sähkötarvikkeet

Meiltä löydät sähkötöiden lisäksi myös laadukkaat sähkötarvikkeet. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla tai tule käymään toimipisteessämme Gerbyssä. Kaapelit, pistorasiat, kytkimet, LED-valaisimet ja muut valaisimet, lamput, aurinkopaneelit, ohjausjärjestelmät (KNX, DALI..) ym.

 

 

Winled
Elektria
KNX partner
STUL

Etab Electric Oy

Pienkyläntie 2, 65280 VAASA

puh. 010 292 2530

sahko(at)elmontoren.com